Familieschool-nieuws

Schoolfotograaf

Eind april zou de schoolfotograaf naar onze school komen. Helaas hebben we dit moeten afzeggen i.v.m. de huidige coronarichtlijnen. Gelukkig zal er van alle klassen, net als vorig schooljaar, een leuke foto worden gemaakt door de leerkracht.

Deze foto zal gemaakt worden in de week van 17 mei. Je ontvangt hierover geen aparte aankondiging van de leerkracht, omdat de leerkracht gedurende deze week bekijkt wat het meest geschikte moment is voor de foto (o.a. wanneer de meeste leerlingen op school zijn).  Op vrijdag 21 mei ontvangt iedereen de gemaakte klassenfoto via Kwieb.


Groep 7 in quarantaine 

Groep 7 van juf Josselien zit sinds woensdag helaas in quarantaine. De klas is hierover afgelopen week apart geïnformeerd. We hopen dat de kinderen en juf Josselien snel uit quarantaine mogen en kunnen gaan genieten van hun meivakantie. 

 

Nieuwsjagers:

Eerder hebben wij jullie geïnformeerd over het project Nieuwsjagers. Een mooi project waarbij een groep kinderen van onze school een krant gaat maken die door heel Heerhugowaard verspreid zal worden. Door de maatregelen rondom Corona, is dit project steeds uitgesteld. We verwachten dat we hier na de zomervakantie toch nog mee van start kunnen! Zodra definitief besloten kan worden wanneer we van start gaan, zullen we de geselecteerde kinderen hier over informeren. 

 

Activiteiten in de meivakantie

In de meegestuurde bijlagen is te lezen welke leuke activiteiten er worden georganiseerd door Heerhugowaard Sport op 29 april en 6 mei.

 

Wat was het leuk om alle kinderen de afgelopen dagen te zien genieten van de sportdag; samen druk met sport en spel, klimmen en klauteren op de stormbaan en tot slot een lekker ijsje. 


We wensen iedereen een hele fijne meivakantie!

 

Vriendelijke groet,

Marian en Esther

 

2020-03 Familieschool-nieuws 2020-03 Familieschool-nieuws