't Kruis Bruist

Welkom bij ‘t Kruis Bruist

’t Kruis Bruist wordt dit jaar voor de eerste keer georganiseerd. Op 17 en 18 juli zijn er volop activiteiten op de Ijsbaan in ‘t Kruis. Het belooft een waar spektakel te worden dat volledig in het teken staat van sport, spel en gezelligheid voor kinderen en families. Zo zal er op de rand van de ijsbaan een Family Obstacle Run worden gehouden en worden er Kinderspelen, Kubben en een 5x5 Voetbaltoernooi georganiseerd. Op zondag sluiten we het evenement met de Kruiser Kermistuintjes.

Funhouse

Naast kermisattracties zoals een zweefmolen, bungee jump, een draaimolen, een stormbaan en een schiettent met o.a. touwtje trek hebben we dit jaar een fraaie primeur en komt er in ’t Kruis voor de eerste keer een Fun House attractie waarin jong en oud met verschillende hindernissen op de proef worden gesteld.

Alle activiteiten worden op een veilige wijze georganiseerd rekening houdend met 1,5 meter afstand. Voor zowel sport, spel als de Kermistuintjes dient vooraf te worden ingeschreven via de website www.kruisbruist.nl. Wees er snel bij want vol is vol.

Vrijwilligers

De organisatie van ’t Kruis Bruis steunt volledig op vrijwilligers en we zoeken er nog een aantal om te helpen ’t Kruis Bruist 2021 tot een succes te maken. Wanneer u een paar uur wil helpen kunt u contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@kruisbruist.nl.

Namens het bestuur van Stichting ’t Kruis Bruist,

Jeroen Blom