Nederlands kampioenschap schoolvoetbal

Wat een top dag!

Beste ouders/verzorgers en kinderen, 

Op vrijdag 17 juni werd het Nederlands kampioenschap schoolvoetbal gespeeld. Het meidenteam van groep 5/6 mocht hier aan mee doen! Het is natuurlijk al onwijs knap om hier te komen! De finale vond plaats op de KNVB campus in Zeist. Door de KNVB werd groots uitgepakt. De dag startte met een vlaggenparade en ieder team mocht op de foto met de bondscoach. 

Daarna was het tijd voor de wedstrijden. De meiden speelden 4 wedstrijden. Ze deden enorm hun best en speelden goed samen! De meiden speelden eerst 3 wedstrijden waarvan ze er 1 gelijk speelden en 2 verloren. Daarna was het tijd om te kijken bij de training van de Oranje leeuwinnen. Na een paar handtekeningen gescoord te hebben en een foto met onze dorpsgenoot ( Stefanie van de Gragt) konden de meiden er weer tegen aan voor de laatste wedstrijd. Deze wedstrijd werd erg goed gespeeld door het team en gewonnen! 

De meiden zijn daardoor 4de van Nederland geworden! Gefeliciteerd meiden! Onwijs knap, en wij zijn super trots op jullie! Het was een fantastische dag en iedereen heeft erg genoten! 

Het jeugdjournaal van afgelopen vrijdag besteedde ook aandacht aan de schoolvoetbal, als je het leuk vindt kun je dit terugkijken, de link staat in dit bericht (het begint ong. na 4,5 minuut).

 

Groetjes Paula 

 

finale 1 finale 1
finale 2 finale 2
220617RB37285 220617RB37285