Familieschool-nieuws

100 jaar Familieschool - update personeel - studiedag - fijne vakantie

100 jaar Familieschool!

Dit schooljaar bestaat de Familieschool 100 jaar, we gaan dit met elkaar vieren op een feestelijke wijze. De jubileumweek zal plaatsvinden van maandag 19 juni t/m vrijdag 23 juni. Het thema van deze week is 100 jaar terug in de tijd. Hieronder alvast een eerste indruk:

Maandag 19 juni: feestelijke opening op het schoolplein om 08.45

Dinsdag 20 juni: excursie naar de Broekerveiling

Woensdag 21 juni: vossenjacht op school

Donderdag 22 juni: het Familieschool-festival, aansluitend een reünie voor oud-leerlingen en oud-leerkrachten.

Vrijdag 23 juni: creatieve workshops en verzorgde lunch voor alle leerlingen

Om al deze leuke activiteiten te kunnen organiseren, werken we nauw samen met de OR, maar daarnaast is er nog meer ouderhulp nodig. We zullen via Kwieb kenbaar maken welke hulp er wanneer nodig is. We kijken er naar uit om er samen een fijne feestweek van te maken.

Namens de jubileumcommissie, Yvon

Update personeel

Meester Jeroen komt weer terug! Tot de zomervakantie werkte meester Jeroen bij ons, daarna heeft hij zich volledig gericht op zijn baan als ICT-er bij Blosse. Nu komt hij naast zijn ICT-baan bij ons op woensdag in groep 8A werken. Hij heeft er veel zin en wij zijn blij hem weer te mogen verwelkomen!

Studiedag

De vakantie duurt voor de kinderen een dagje langer, maandag staat immers een studiedag gepland. Wij gaan die dag aan de slag met onze resultaten: waar staan we en wat zegt dit weer voor de komende periode. Ook staat meubilair op de agenda. Langzaamaan worden de plannen concreter en zullen we samen met een meubilair-specialist de puntjes op de i gaan zetten om nieuw leerling meubilair aan te kunnen gaan schaffen.

Fijne vakantie allemaal!

Namens het team,

Esther en Marian

 

 

Boom-Familiesschool-nieuws (1) Boom-Familiesschool-nieuws (1)